Kosten

Kosten voornaam wijzigen

Een voornaam wijzigen kost € 995,-*

Dat is inclusief het opstellen en indienen van het verzoek en inclusief 21% BTW. Het griffierecht, dat de Rechtbank in rekening brengt, bedraagt € 297,- is niet in de prijs inbegrepen. De uittreksels kunt u het beste zelf halen bij de gemeente. U heeft bovendien een gewaarmerkt afschrift van de originele geboorte-akte nodig uit de plaats waar u geboren bent.


Bel ons vrijblijvend: 085 401 76 33 

Contact

Gefinancierde rechtshulp

Slechts in zeer uitzonderlijke gevallen kunt u een beroep doen op door de overheid gefinancierde rechtshulp. U betaalt dan vaak nog een eigen bijdrage en (een deel van) het griffierecht.

Ons kantoor voert deze procedure niet op basis van door de overheid gefinacierde rechtshulp.

Vorige pagina

U wilt uw voornaam wijzigen? U bent niet de enige!

U loopt er al een tijd mee rond: U bent ontevreden met uw voornaam of uw voornaam levert u in het dagelijks leven problemen op. U wordt er bijvoorbeeld mee geplaagd of er is een andere reden uw voornaam te willen veranderen. En u bent zeker niet de enige. De afgelopen jaren hebben wij heel veel mensen met succes geholpen met een wijziging van hun voornaam. Ook u kunnen wij vertellen of er mogelijkheden zijn om uw voornaam te wijzigen. In heel veel gevallen lukt dat. Onze clienten zijn dan ook zeer tevreden over ons en waarderen ons werk met hoge cijfers. Wilt u dit zelf ervaren? Neem dan contact op. Over de kosten doen wij niet moeilijk, die staan gewoon op de website.

Neem contact op:   085 401 7633

Specialist in voornaamswijziging

U wilt al heel lang een andere voornaam. Maar het kost u moeite om de laatste stap te zetten. Begrijpelijk. Wij hebben in de afgelopen jaren heel veel mensen zoals u geholpen met het veranderen van hun voornaam.

Wij hebben daarvoor een stappenplan ontwikkeld dat zichzelf in de praktijk inmiddels volledig heeft bewezen. U wordt  bij ons bovendien op een vriendelijke en geduldige manier te woord gestaan: op kantoor of telefonisch? U maakt zelf de keuze. Uiteraard geven wij u alle tijd om over uw beslissing na te denken. U bepaalt het tempo. Heeft u de knoop doorgehakt, dan gaan wij voor u aan de slag. Onze cliënten zijn zeer tevreden over onze bewezen werkwijze en belonen ons met hoge cijfers! 

Meer info

Wij werken in heel Nederland

Vrijblijvend uw kansen inschatten.

U heeft van uw ouders een voornaam meegekregen. In veel gevallen bent u daar tevreden mee.

Maar er zijn omstandigheden dat uw voornaam voor u echt een probleem gaat opleveren. Informeer in dat geval of wij u kunnen helpen met een voornaamswijziging. Hoe dit in zijn werk gaat, hoe de procedure voornaamswijziging verloopt en wat de kosten zijn, leest u op deze website. Heeft u vragen? Vul op de contactpagina het formulier in of bel ons gewoon even. Dan maken wij kosteloos een inschatting van de mogelijkheden. En u bent echt niet de enige. Wij hielpen de afgelopen jaren heel veel mensen met succes met het wijzigen van hun voornaam.

 

Meer info