Voornaam niet toegestaan door geloof

Voornaam niet toegestaan door geloof

Soms blijkt na de aangifte van de geboorte dat de gekozen voornaam volgens de regels van het geloof niet is toegestaan. Ook dan kunnen wij helpen.

Regelmatig wordt op ons een beroep gedaan door ouders die licht in paniek zijn omdat de naam, die zij aan hun kind bij de geboorte hadden gegeven, volgens het geloof niet was toegestaan. Het gaat dan vaak om Islamitische namen die verwijzen naar een naam die bijvoorbeeld ook voor de Profeet wordt gebruikt.

Ouders kiezen de naam dan omdat zij die leuk en passend vinden voor hun kind. Pas later komen zij er achter dat die naam volgens het  geloof niet is toegestaan. Ook dan kunnen wij de Rechter vragen om de voornaam van u of uw kind te veranderen in een naam die wel op grond van het geloof geoorloofd is. Dit speelt niet alleen met een Islamitische naam maar ook bij andere geloofsovertuigingen. Heeft u uw kind een naam gegeven die volgens het geloof niet is toegestaan? Neem dan contact met ons op. Wij hebben al in een flink aantal gevallen kunnen helpen bij naam veranderen


Wij schrokken erg toen we hoorden dat de naam, die wij onze zoon gaven, helemaal niet mocht voor Islamitische kinderen. Gelukkig heeft u ons goed geholpen om hem een andere voornaam te geven die wel was toegestaan!

Familie M.H. Rotterdam

Bel ons vrijblijvend

Vorige pagina

Je wilt je voornaam wijzigen? Je bent niet de enige!

Je loopt er al een tijdje mee rond: Je bent ontevreden met je voornaam of je voornaam levert je in het dagelijks leven verdriet of problemen op. Je wordt er bijvoorbeeld mee geplaagd of er is een andere reden jouw voornaam te willen veranderen. Soms willen mensen een voornaam schrappen of een tweede naam toevoegen. En je bent zeker niet de enige.

De afgelopen jaren hebben wij heel veel mensen met succes geholpen met een wijziging van hun voornaam. Ook jou kunnen wij vertellen of er mogelijkheden zijn om je voornaam te wijzigen. In heel veel gevallen lukt dat. Onze cliënten zijn dan ook zeer tevreden over ons en waarderen ons werk met hoge cijfers. Wil jij dit zelf ervaren? Neem dan contact met ons op. Vrijblijvend! Over de kosten doen wij niet moeilijk, die staan gewoon op de website. 

Neem contact op of mail   085 401 7633

Specialist in voornaamswijziging

Je wilt al heel lang een andere voornaam. Maar het kostte je moeite om de laatste stap te zetten. Maar nu ben je zover! Wij hebben in de afgelopen jaren heel veel mensen zoals jij geholpen met het veranderen van hun voornaam.

Wij hebben voor het veranderen van jouw voornaam een plan ontwikkeld dat zichzelf in de praktijk inmiddels volledig heeft bewezen. Je wordt bij ons bovendien op een vriendelijke en geduldige manier te woord gestaan: op kantoor of telefonisch? Jij maakt zelf de keuze. Uiteraard geven wij je alle tijd om over jouw beslissing na te denken. Jij bepaalt het tempo. Heb je de knoop definitief doorgehakt, dan gaan wij voor je aan de slag. Onze cliënten zijn zeer tevreden over onze bewezen werkwijze en belonen ons met hoge cijfers! 

Meer info

Wij werken in heel Nederland

Waarom kiezen voor Wijzigenvoornaam.nl?

Wij hebben in de afgelopen jaren heel veel mensen geholpen die hun voornaam wilden veranderen, een voornaam wilde schrappen of juist een extra voornaam wilde toevoegen.

Bij ons kan je in alle rust jouw verhaal doen aan een ervaren medewerker. Hij of zij kan meteen een inschatting maken of er mogelijkheden zijn om aan jouw wensen tegemoet te komen. Veel mensen die, net zoals jij, het besluit hadden genomen om hun voornaam aan te laten passen, hebben ons in de afgelopen tien jaar met een gerust hart ingeschakeld. Daardoor hebben wij al heel veel verschillende verzoeken gedaan en kent de procedure voor ons nog nauwelijks verrassingen. Een uitgebalanceerd secretariaat zorgt voor een professionele ondersteuning zodat het verzoekschrift op tijd en op de juiste plek wordt ingediend. Wij gaan ook graag voor jou aan de slag!

 

Meer info